• OVLAŠTENI MUSTO ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj Picasa - Albumi Općine Tribunj Naplata parkinga na području Općine Tribunj Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije

Novosti

27.07.2017.

Ovim putem obavještavamo sve stanovnike, vlasnike kuća i vikend objekata, iznajmljivače turističkih apartmana, pravne osobe sa sjedištem na području općine Tribunj te sve ostale korisnike parkirališnih usluga kako od utorka, 01. kolovoza 2017. na snagu stupa nova Odluka o organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja na području Općine Tribunj. Shodno tome od utorka su na snazi nove parkirališne zone i uvjeti parkiranja te cijene usluga u navedenim zonama o kojima se detaljnije možete informirati u nastavku. Također, prodaja povlaštenih i turističkih mjesečnih parkirališnih karata za kolovoz i rujan po novoj Odluci korisnicima koji na njih imaju pravo započinje u utorak 01. kolovoza 2017. u 8 sati u prostorijama Mjesnog poduzeća d.o.o.

08.06.2017.

Nakon provedenog drugog kruga glasovanja u izboru za Općinskog načelnika Općine Tribunj, održanog dana 4. lipnja 2017. godine, a temeljem konačnih rezultata izbora, za Općinskog načelnika Općine Tribunj izabran je kandidat grupe birača Marko Grubelić, te njegov zamjenik Ante Perkov.

07.06.2017.

U sklopu Europskog socijalnog fonda objavljen je natječaj Umjetnost i kultura 54+ kojim će se financirati aktivnosti pripreme i provedbe participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje osoba starijih od 54 godina te aktivnosti stručnog usavršavanja umjetnika i kulturnih radnika u području kulturne i umjetničke edukacije i medijacije usmjerene na socijalno uključivanje osoba starijih od 54 godine. Više u nastavku.

02.06.2017.

Nacionalni park Krka raspisao je natječaj za udruge čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice. Raspon sredstava namijenjen financiranju pojedinog progama je od 500,00 kuna do najviše 30.000,00 kuna. Rok za prijavu je 29. lipnja 2017. Detaljnije informacije o natječaju mogu se pronaći u nastavku i na internetskoj stranici NP Krka.

01.06.2017.

Na području općine naplata parkinga vrši se na šest lokacija – centralni parking u mjestu, Trg Pijaca (ispred crkve), plato uz Tržnicu Tribunj, plaža Zamalin, plaža Bristak te plaža Sovlja. Automatska naplata parkinga u općini Tribunj započet će u ponedjeljak, 05. lipnja 2017. u vremenu od 00:00 do 24:00 sata preko parkirnih automata na području Trga Pijaca te Tržnice Tribunj. Naplata na centralnom parkiralištu započet će također u ponedjeljak 05. lipnja 2017. Automatska naplata parkinga i kontrola naplate parkinga na plažama Zamalin, Bristak i Sovlja započinje 15. lipnja 2017. Detaljnije u nastavku.

16.05.2017.

Obavještavamo sve zainteresirane pojedince, a osobito one koji nisu prisustvovali prezentaciji projekata Općine Tribunj, da istu mogu pogledati svakog radnog dana od 8:00 do 14:00 sati u prostorijama zgrade ex PZ na Zamalinu.

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj Picasa - Albumi Općine Tribunj Naplata parkinga na području Općine Tribunj Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.