Sanacija zgrade javne i društvene namjene "Zamalin" Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije Naplata parkinga na području Općine Tribunj Picasa - Albumi Općine Tribunj

Novosti

15.11.2017.

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske je, u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava "Zaželi – Program zapošljavanja žena", prihvatilo projekt Općine Tribunj "Zajedno za njih" te Općini Tribunj odobrilo iznos prihvatljivih troškova i stopostotno financiranje projekta u iznosu od 1.470.466,65 kuna. Više pročitajte u nastavku.

14.09.2017.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane šetače, trkače, pustolove, rekreativce i sportaše da se uključe u Otočnu trail ligu koja će u subotu, 07. listopada 2017., gostovati u Tribunju. Ovo je prilika svima da u sklopu 3bunj Traila iskušaju škrape oko Zaglave, škrile Kamene, puteljke i suhozide Križine, prirodna bogatstva naše i susjednih općina. Prijave su u tijeku preko stranice www.stotinka.hr i traju sve do 02. listopada 2017. Detaljnije informacije oko prijava i same utrke pročitajte u nastavku.

29.08.2017.

Od ove godine moguće je na jedinstvenom zahtjevu zatražiti od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ulazak u sustav potpore za operaciju 10.1.10. Održavanje suhozida u mjeri 10 Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. -2020. godine.

27.07.2017.

Ovim putem obavještavamo sve stanovnike, vlasnike kuća i vikend objekata, iznajmljivače turističkih apartmana, pravne osobe sa sjedištem na području općine Tribunj te sve ostale korisnike parkirališnih usluga kako od utorka, 01. kolovoza 2017. na snagu stupa nova Odluka o organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja na području Općine Tribunj. Shodno tome od utorka su na snazi nove parkirališne zone i uvjeti parkiranja te cijene usluga u navedenim zonama o kojima se detaljnije možete informirati u nastavku. Također, prodaja povlaštenih i turističkih mjesečnih parkirališnih karata za kolovoz i rujan po novoj Odluci korisnicima koji na njih imaju pravo započinje u utorak 01. kolovoza 2017. u 8 sati u prostorijama Mjesnog poduzeća d.o.o.

Sanacija zgrade javne i društvene namjene "Zamalin" Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije Naplata parkinga na području Općine Tribunj Picasa - Albumi Općine Tribunj

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.